Blog Fantasi Nak Tengok Isteri Main Lelaki Lain


Tak boleh nak acah2 jinakkan bapak trex tu. Bukan itu sahaja, kasih sayang juga harus dicurahkan sama macam korang bercinta sebelum kahwin tu. Yela hari itu kecewa tak dapat tengok Maduku Kalut so nekad la Bahaya Wanita wajib tonton. Tak ada penyakit gatal pi cari penyakit. Menyampah juga! Tapi sebab dia tetamu aku maafkan. Tapi sekarang, zaman kegemilangan itu dah perlahan-lahan pudar sinarnya dan jatuh ke"gah"annya. Bawa anak-anak 3 orang. Farah tersenyum bahagia. Jangan main kayu tiga dengan perempuan lain. Tetapi kenapa ia terjadi juga tampa kerelaan pada. “Adik mau pakai ka?” tanya lelaki promoter tu. Lalu maknya pon masuk ke bilik tersebut. Seorang Lelaki normal yang suka tengok perempuan Thursday, 3 September 2015. Panduan Memilih Bakal Isteri. maka berdialog la Gani dgn si doktor. seksi meksi. Dia kata takut sapa2 yang suka kat dia,bukan kerana dia. walaupun perkahwinan kali keduanya itu, siisteri menjadi isteri yang sangat taat dan baik. Ok nak dijadikan cerita isteri aku buat perangai untuk putuskan ikatan selepas dia jumpa bekas lelaki dia yang KONON nak jumpa for the last chance. kunci segala permasalahan ialah dengan. Kalau awak sakit nak mati nanti, siapa yang kena jaga awak?. Kadangkala Saiful bawak balik pompuan lain, dan kadangkala aku bawak balik lelaki lain dan kami akan projek bertiga. Setengah jam kemudian kami sampai ke rumah. Ceritanya bermula macam nih. tapi masa aku check kat traffic sources nampak satu entry lama aku up berkaitan perbezaan lelaki bujang dengan yang sudah berkahwin (LINK). Yela hari itu kecewa tak dapat tengok Maduku Kalut so nekad la Bahaya Wanita wajib tonton. Sampai rumah, tahu aku nampak apa? Kun faya kun, Allah nak tunjuk pada aku. ni tak lain nak jual produk dia lah ni?. Asyik bertukar sahaja. Die bukak baju aku dan seluar aku, sampai tertinggal seluar dalam jer ( masa tu aku pakai thong) Mungkin die malas nak bukak. Anda yang hanya tengok ni makin lama makin. Rizza ketap bibir bila tengok Hakim yang sedang merenung ke arah Zara. Kalau Ya Semua Isteri Jangan sampai Nak Text Di Public MAcam tu !!Abby Abadi Kirim Mesej Lucah Buat Suami Di Instagram? Umum mengetahui bahawa Abby Abadi dan juga suaminya baru saja mendirikan rumah tangga dan baru-baru ini Abby telah berkongsikan sesuatu. Tengok lelaki lain duk usha kau, tercabar jugaklah hati kering aku ni. “Sebok nak tengok k*** pesakit lelaki” Menerusi status seorang wanita yang juga merupakan seorang nurse, dirinya ternyata kurang senang dengan dakwaan tersebut malah menganggap apa yang dilakukan hanya kerana tugas. " Hakim tu dengan penyapu lidi. Fantasi untuk bercinta dengan artis ni lain. " Lelaki itu hanya tersenyum sinis. Kontroversi kes curang melibatkan chef selebriti, Chef Fikree Aznan dengan seorang wanita berstatu isteri orang pada bulan Ramadhan lalu cukup hangat diperkatakan. satu hari tu daku cari2 Syadiyah ni mana dia pergi. Tetapi selalunya, kereta orang lelaki bujang memang kemas. Akibat kengantukan yang teramat sesangat di pejabat, aku merajinkan diri menulis blog pada hari ini. Aku harap sangat dia terima aku sebagai isteri dia. Dulu, aku pernah berazam, masa tu umur aku baru 12 tahun yang aku takkan tergoda dengan mana-mana lelaki sehinggalah umur aku 23 tahun. Akan menganggap wanita seperti objek yang hanya digunakan untuk kepuasan nafsu. Kau memang dahsyat Amir” kata hati Zainal sendiri. Pada dasarnya, bila suami ada dua orang perempuan lain dalam satu-satu masa, dia berasa takut dan cemas. Orait lah, gua nak balik dulu. Pengalaman main mercun hanya itu jelah. Itulah tanggapan Raisya selama ini terhadap cinta Jaspal. Keluarga dan kawan-kawan selalu bising suruh aku bukakan hati semula untuk menerima lelaki lain. Dan ada juga yang tak cantik tapi perasan diri tu hot. Haaa ini bukan saya cakap tapi Aaron Aziz yang cakap. Tips Tinggalkan Kenderaan Untuk Jangkamasa Yang Lama. Geramnya! Biar Zara tak ada peluang nak kenal lelaki lain. Tambah lagi kami laki bini open minded dan taklah terlalu kolot sangat. Try servis kereta kami sikit-sikit, nak tengok okay ke tidak. Apakah Seorang isteri boleh meminta cerai daripada suaminya kerana suaminya hendak berpoligami ? Hukumnya ialah haram dan termasuk dosa apabila tidak menerima poligami kerana enggan tunduk dan patuh kepada perintah Allah swt bahawa kaum lelaki dibolehkan untuk berpoligami. Lelaki pun naik bosan juga asyik-asyik kena jaga hak wanita, hak diorang kau pula buat-buat amnesia. Orang lain yang booking, orang lain yang sambar. Chef Fikree dikatakan curang beberapa kali termasuk bersama seorang personaliti televisyen yang juga berstatus isteri orang. Kenapa lelaki suka tetek? Aku sendiri takde jawapan yang tepat. Mood mereka main peranan utama. "Payah la nak jaga hati masing-masing". Aku kenal dengan mamat india ni melalui internet ni gak la. Jangan sekali-kali menyakat isteri tentang saiz badannya yang semakin sihat atau semakin melidi. (VIDEO) Bayangkan ISTERI anda Main dengan JANTAN LAIN?? weiii jangan cakaplah, jangan kan bini, kalau awek korang main ngan jantan lain pun mesti korang dah mengamuk gila babeng kan. Apa, susah sangatkah nak buat kenduri? Pelik betullah! “Susah sangat ke soalan mama tu, sampai nak terkeluar otak, mama tengok kamu fikir?” Soalan mama benar-benar membuatkan aku ketawa. Jangan kentut depan isteri. Ramai perempuan ingat yang dia sudah benar-benar kenal dengan lelaki di sisi mereka. Setelah ruqyah, jin dalam badan berdialog, sebut namanya, iaitu isteri kpd lelaki yg nakkan dia tapi pesakit ni tak sukakan lelaki tu. Jom kita bongkar dan baca tentang rahsia lelaki. Kali ni Nini nak sambung cerita. senak x ingat,memandangkan sakit & senak yg amat sgt die alami. Hadis riwayat Muslim, Ahmad, Abu Daud, At-Tirmizi, bahawa Nabi Muhammad SAW bersabda maksudnya : “ Seorang lelaki tidak boleh melihat aurat lelaki lain, demikian juga wanita tidak boleh melihat aurat wanita yang lain. "Kami yang bagi pening? Kami datang ni nak tahu what is happening? Apa dah jadi dengan menantu yang aku booking?" serentak Puan Rahmah dan Puan Zainab menyoal. Aku punya batang dah perlahan lahan bangun dari lamunan dah,masa tu aku dari awal lagi duduk terkangkang,jadi nampak lah batang aku tu menegang kluar sluar. ” Jelas Aidzril. Ramai suami yang melebihkan orang lain daripada isterinya. Patut Lah Aku Tengok Anak Lelaki Aku Sekarang Ni Lain Macam Dengan Bibik, Aku Pasang CCTV Dalam Bilik Dia Nak Tengok Apa Dia Buat Dengan Bibik Aku, Terkejutnya Aku Bila Rakaman Dia Sedang. Siapa yang boleh tahan dengan isteri seperti aku? Bayangkan masa anak dara, bangun tidur pun lambat, tak reti memasak, buang masa tengok drama Korea Selatan, layan handphone 24 jam, kemas rumah pun jarang, kerja asyik nak melepak saja. Nak main lagi. kadang2 nampak mcm nak goda2 aku, tapi bile jumpe takde pulak tanda2 dia nak meleset2 dengan aku. Sebab harga diri korang hanya untuk suami korang je tengok. Bila lelaki start ubah topic, baru lah perempuan nak bongkar. Okey tu lah dia senarai 10 pelakon lelaki Melayu yang aku kagumi. Kesian weh. Lelaki terpaksa berhenti senggama kerana keletihan dan kejerihan. Pendapat saya, jenis-jenis lelaki yang biasanya pempuan cari adalah seperti berikut (mungkin ada di mana-mana blog yang dah tuliskan senarai lelaki yang boleh buat perempuan meluat, tapi entri ni saya tuliskan untuk membalasnya, atau dalam kata lain ; kuatkan hujah bahawa ada sesetengah perempuan yang sukakan sikap-sikap negatif lelaki disebabkan ada KEBAIKANNYA TERSENDIRI. Nanti semua benda nak isteri siapkan. Aku sanggup gerak balik JB. Sebab, kalau nak ditengokkan, bini kau tu berkali ganda lebih solid dari bini aku yang dah beranak 3. Maybe lelaki pandang bini orang/ perempuan berumur ni disebabkan golongan ini ada banyak pengalaman tentang alam rumah tangga dan berpengalaman tentang melayan kehendak lelaki. Tak disangka dari diam2 si suami boleh nak menambah isteri. Zaman dulu takda tv,orang sebarkan ideologi komunis pakai drama radio pun boleh jadi. Bila dengan jef kata macam tu. Selalu share pic atau cerita cuma di facebook ,tapi hari ni mood rasa macam ade sipi2 rasa nak tulis dalam blog yang dah lama terabai dan terbiar ni. Dua kali Syamil duduk sini. Kami berjanji di satu Hotel dan bila bertemu kami hanya book satu bilik saja. Kena pulak terjumpa dengan perempuan lain yang bosan juga. sy nak tanya sy pernah ambil sejenis dadah ice 2 bulan yg lepas n sy memang dah berhenti terus n da. Tapi yang perempuan mengharapkan lelaki cakap dia sayang perempuan tu then bawak pergi makan ke apa ke. suma x de pape masalah. ‘Duit tinggal RM50, tapi isteri ajak makan siakap dan aku ikutkan je’ – Apa yang terjadi selepas itu buat lelaki ini percaya isterinya pembawa rezeki Tak rugi menunaikan kemahuan isteri asalkan apa yang dipinta itu tidak keterlaluan. Tak payahlah nak dapatkan nombor telefon atau pun BB Pin. Memang masa mengandung, berat badan akan naik. Lagi satu situasi lain, contohnya lelaki A tengah tengok TV. Mahu 'awek' cantik, tapi mahu isteri yang bersifat keibuan Selalu kita dengar lelaki suka perempuan cantik. com Blogger 164 1 25 tag. Anak yang sulung masuk 12 tahun. Cerita Panas Orgasme dengan Lelaki Lain 2 komentar Aku hendak menceriterakan pengalaman aku kena jamahl dgn kawan kawan suami aku. sweet orangnya. tapi,nak pujuk pun kena ada cara. lepas tu dia orang kata alang-alang nak mengila jom semua orang buka seluar dan tayang kat aku. Cerita yang agak lawak tapi deep sangat kay. lelaki thai ini dedah bagaimana dia boleh berkahwin dengan 120 wanita. Tapi akhirnya kau terpaksa juga keluar, rimas duk kat bilik sempit tu. Setahun Isteri Menyamar Jadi Lelaki Untuk 'Kantoikan' Perempuan yang Gilakan Suaminya Thursday, April 07, 2016 Dulu ada sorang perempuan ni gilakan laki aku, laki aku pun sama gilakan dia. Sambil tu otak suami kenalah memproses informasi yang diterima daripada isteri dengan bijak serta prihatin. They'll assume diorang dah takpayah nak bagi introduction apa hak suami apa tugas isteri. Namun hakikatnya tidak semua suami akan mendapat reaksi sedemikian daripada isteri mereka. Islam mengharamkan melihat aurat orang lain,terutamanya bahagian sulit. Contoh ex dia, officemate diaAku ada tanya pasal sex partner wife sebelum kahwin dengan aku. SAYA gadis berusia 20-an dan tinggal dengan kakak saya yang sudah berkeluarga. Dia bukan ikhlas nak buat awek dia tu jadi isteri pun, setakat nak main main je. Bukan sebiji tayar, dua biji tayar belakang. Balik² rumah je seperti biasa, aku akan memandikan kucing² busuk ini. Adakah kamu nak tengok isteri yang kamu sayang diperlakukan sedemikian? Jadi, kalau kamu cinta kepada dia bukan setakat kamu bagi senang kepada dia, malah mak bapak kamu pun bagi senang kepada dia. Bila tengok perempuan, mula-mula lelaki tengok muka. Saya telah mendirikan rumah tangga sejak 3 tahun yang lalu dan mendapat saorang anak. isteri saya cakap, dia faham kalau bapa saya tak tahan sebab dia (isteri saya) pun dah seminggu tak dilayan oleh saya (sebab dia period sebelum saya outstation). Seronok benar!!!!!. isteri saya cakap saya. kawan office aku sorang ni sangatlah garang dan kuat marah. Kadang-kadang rimas bila tengok sikap dia yg asyik mengeluh lapar. Sampai kawan dia minta tips! Haa para suami di luar sana jom baca 'nasihat' lelaki ni kalau inginkan isteri anda kekal cantik dan menawan sampai anda tak toleh pandang perempuan lain!. cakap dengan. Sampai malas nak online langsung lah. Buat keputusan yang betul. Bagi dekat kucing, kucing pun lari rumah, tak nak balik-balik. pinta seorang pembaca. Aku kagum dari segi lakonan jela. Kes pertama prpm, 32 th, belum kahwin, asal Guchil Jln Bayam KB, ada gangguan sejak 2008, dah puas berubat, tidur kerap terjaga, ada benda tak kasi dia kahwin. Tidak ada wanita yang fantasi seks nya berpusat pada zakar yang bersaiz kecil, lemah atau cacat. Hari tu ada baca entri kat Blog Joe pasal kenapa dia tak nak kahwin dengan bakal doktor. Nak buka cerita pun malu tapi selama ni saya pendam sorang2. Mungkin ada juga lelaki di luar sana yang berkemampuan nak kahwin lagi tapi tetap setia dengan si isteri tapi aku rasa bilangannya tak ramai. Bila lelaki muda bercinta dengan wanita berusia, lelaki tu juga dapat menumpang kestabilan ekonomi dia. “Terima kasih sebab sudi tengok abang yang tak kacak ni. Yang bungsu 3 tahun, kedua 12th dan yg ketiga anak gadisnya, berusia 18th. Kau kan photographer. Dan lain lain lagi. Laman membeli belah online yang popular dikalangan kaki shopping online di Malaysia. itu cara islam. Aku memang tak menyangka sama sekali dapat main dengan seorang makcik bergelar hajjah. Kwn ko yg x btul sama2 terpedaya dgn janji manis laki org pastu apa hak ko nak up story mcm ni. Sememangnya isteri saya ini. Ada² saja mas santri ini hmm. Dengan KAMA-MAX, masalah tu boleh setle. Mcm aku ( eh cantik ke? Hehhe) sbb tu org zaman dulu kalau kawin dari A-Z dia siasat pasangan tu dari jiran2 sebelah, kawan2 saudara mara. Masalahnya, alam perkahwinan pada pendapat saya mesti diutuhkan dengan hubungan seks yang seimbang antara suami dan isteri. kisah pasal Dewi yang beria nak cari pewaris restoran NAB beliau,tapi harus dari stok lelaki terbaik abad ini,jadi ditakdirkan jumpala Dewi dengan mamat Raden Amzar ni. Yang orang-orang bandar tu pulak jangan nak berlagak macam tahu ok?. INILAH PADAH!!! (VIDEO) Isteri Kantoi Sebar Foto Bogel Kepada Lelaki Lain, Akhirnya Dia Dipaksa Bogel Oleh Suami. Lagi pengakuan isteri-isteri curang MONA, 30, mula bosan dengan sikap suaminya yang gagal menjadi ketua keluarga selain penat memberi peluang selama enam tahun untuk lelaki itu berubah, dan akhirnya mula menjalin hubungan dengan ‘mat saleh’. “Lain kali kalau datang, check betul-betul. Kesian that girl lah. Mungkin para isteri tertanya tanya kenapa ia harus terjadi pada diri anda. Entah mengapa, dia suka tengok wanita yang konfiden aja mengenakan apa sahaja pakaian yang dia ingin pakai hari itu. Cuba sajalah anda bayangkan apa perasaan anda apabila anda melihat isteri anda sendiri melakonkan filem lucah dengan lelaki lain, rasa nak Ketahui Rahsia Cinta Melalui Tapak Tangan Mungkin tak banyak yang tahu mengenai rahsia ni, termasuk la saya, so apa kata kita bongkar melalui pemeriksaan tapak tangan ni ok. Ini adalah sesi "campak belakang" atau nama popularnya "throwback" blog Cahaya Yang Riang Gembira. Meskipun, sebenarnya apa yang aku share kat blog ni tak laa seberapa pun kan. Main lain lagi tak boleh. lately dating je kena ikut encik hati tengok barang2 keter T___T Hye semua. Kenapa Wanita yang menjaga auratnya begitu tinggi nilainya pada seorang lelaki??? Korang nak tahu kenapa. "Dah usaha dah, dah mandi bunga dah, dah cukup semua syarat2, tapi satu pon tak lekat. Akan I update nanti. Dengan busy kerja and susah nak luangkan masa dengan family bagai. Tambah lagi kami laki bini open minded dan taklah terlalu kolot sangat. Tahu umur bukan ukuran kematangan. Yang kedua, tetek. aku tanya member lain. Namun, apabila Nawal dengan senang hati menerima pinangan dan umi main peras ugut, Hanan tidak ada pilihan. Mereka berkucupan. Oh abang pengantin yang dikatakan tak de hati nak mencari calon isteri itu. Patut Lah Aku Tengok Anak Lelaki Aku Sekarang Ni Lain Macam Dengan Bibik, Aku Pasang CCTV Dalam Bilik Dia Nak Tengok Apa Dia Buat Dengan Bib. Masa tu dah pukul 12 lebih, aku pun nak hantarlah dia balik. yang cakap pasal janji nak jaga isteri tu. Menyampah dia tengok perangai miang Zara. Awak kan isteri saya? : Part 7 Saya nak tengok model seksi ni kejap. Supaya bila dah kawin nanti ada ilmu nak didik anak. Cucu yang pintar. Mari sini Cik Niena nak berleter. Yang bungsu 3 tahun, kedua 12th dan yg ketiga anak gadisnya, berusia 18th. tengok siapa yang MENANG!. Bagai kacang lupakan kulit! Bukannya apa. Aku tak heran langsung nak kahwin dengan kau. jangan salahkan ibu yang mengandung budak laki :P. nampak kemas dan cool jew. Tapi sekarang saye tengok dah tak de minyak lah kat muka! Saye tak pernah lagi jumpa pencuci muka camni. Macam Saiz zakar orang negro dalam cerita lucah yang kita tengok ni. Wan tak nak lah kalau orang lain tengok isteri Wan lebih dulu dari Wan. Love deeply and forgive quickly. Tetapi cinta adalah kejujuran, keikhlasan dan pengorbanan untuk orang yang dicintai. asyik nora danish jew. Aku ingatkan ni kat istana mana tapi bila tengok balik kat belakang tu audience adalah mat saleh. Jadi mereka tidak suka dicabar terutama sekali oleh wanita. Temukan langgam Anda. lepas aje aku parked kete aku. Dahlah gemuk, hitam pula tu. Betty dah tersengih lebar. Fantasi seorang suami yang membayangkan wanita lain ketika bersetubuh dengan istrinya, atau fantasi seorang istri yang membayangkan lelaki lain ketika bersetubuh dengan suaminya juga termasuk dosa. aku tanya member lain. lepas tu dia kata ikut suka isteri saya tapi dia tak nak nanti ada masalah. Aku pun tak tahu samada Mona sengaja nak bagi aku tengok atau tidak. Selain lelaki itu, dia memang tak ada lelaki lain yang boleh dia jadikan calon suami. Terjadi masa lagi 3bulan nak berlangsung isteri aku buat perangai. tak baik tau. Azril tak pernah meminta secara nyata dan Aish juga tak pernah terfikir untuk memberi secara rela. kadang2 nampak mcm nak goda2 aku, tapi bile jumpe takde pulak tanda2 dia nak meleset2 dengan aku. Dulu kalau aku nak stay up lewat macamana dengan kerja pun tak ada orang yang nak peduli. Adik akak yang memang sedar pasal tu sengaja tanya akak seronok tak jadi perhatian lelaki. Ya, hanya suami. 12 - pasangan suami isteri dah 7 th kahwin,, sebelum kahwin suami ada 3 anak dgn bekas isteri. bukan membebankan mereka. Contoh ex dia, officemate diaAku ada tanya pasal sex partner wife sebelum kahwin dengan aku. Isteri ku menyambut dengan senyuman. Dia kata dia ni isteri orang dan ustazah aku pulak, tak hormat ke kat dia sebagai guru. Ani melanjutkan, "Jika dengan lelaki lain berarti aku tidak dapat berciuman, tidak dapat melakukan oral sex, dan tidak dapat berhubungan badan, jadi serba Sekali waktu, aku bicara pada Ani bahwa nanti jika ada kesempatan main bertiga lagi, aku akan membawa peralatan camera yang lengkap dengan. Perumpamaan beza antara isteri dan girlfriend di mata lelaki bergelar suami. – Ameer via iium confession power via ksah rakyar The post Benda dah halal tapi tidak boleh bersama. Masa tu tak ada smartphone lagi. Taraf isteri derhaka ni bukan main-main, sekiranya bekas suami pertama siisteri, tidak mengampunkan dosa isterinya ketika masih bergelar suami isteri, walaupun siisteri telah berkahwin lain, gelaran isteri derhaka tetap dibawanya ketika mengadap tuhan. Telah menjadi mr mama since 2010. Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Gila setia dia dengan isteri dia. Itulah yang berlaku kepada seorang peniaga kuey teow goreng dari Alor Setar, Kedah. So, kat sini aku nak tunjuk sikit kat mana aku selalu menonton/download variety show. Sekejap marah, sekejap baik. Tak Sangka Detail Sungguh Ceritanya Dalam Whatsapp. Laki tak nak pompuan yang eskyen nak mampus. Berusia dalam lingkungan awal 20an. Aku puas meliaht isteri ku puas. Aku yang sememangnya gemar berkongsi rahsia tentang lelaki tetibe teringin pulak nak kongsikan apa yang aku baca ni. Tapi si isteri tu bijak sket sebab dia ambik pengepam tandas buat tekanan dada kat laki dia. Nak sado dalaman tak susah. Kiranya, bapak dia tunjuk tu konon-konon nak intro dulu ler tu. Aku pun tak tahu samada Mona sengaja nak bagi aku tengok atau tidak. Sebab, kalau nak ditengokkan, bini kau tu berkali ganda lebih solid dari bini aku yang dah beranak 3. Tengok body sendiri dalam cermin dulu. Kejadian berlaku pada 2 Oktober lalu, jam 10 malam. Orang pompuan nie kene tegur cantik sikit kembang la punggung dia dan senyum meleret2 plak tu. terima kasih banyak-banyak saya ucapkan. Kalau Ya Semua Isteri Jangan sampai Nak Text Di Public MAcam tu !!Abby Abadi Kirim Mesej Lucah Buat Suami Di Instagram? Umum mengetahui bahawa Abby Abadi dan juga suaminya baru saja mendirikan rumah tangga dan baru-baru ini Abby telah berkongsikan sesuatu. Yang ni memang best. Saya sayang dia sangat-sangat. tapi aku tengok sama aje. Lelaki Yang Mempunyai 39 Isteri, 94 Anak Dan 33 Cu 8 Photos Yang Spoil 12 Gambar Pengetip Kuku Yangat Sangat Cool Dan Com 12 Objek Inspirasi daripada Gangnam Style? 12 Coolest Benches ( Bangku Yang Sangat Cool) 7 Gambar Gelagat Pelik Manusia Ketika Beratur Panj Reka Cipta Jepun Yang Unik, Kreatif & Pelik; Mailbox Yang Unik dan Comel!. “Jangan menipu isteri”, itu pesanan suami kepada penyanyi Adira, Datuk Red kepada mana-mana lelaki yang punya keinginan untuk tambah ‘cawangan’ atau berkahwin lebih dari seorang. Sampai kawan dia minta tips! Haa para suami di luar sana jom baca 'nasihat' lelaki ni kalau inginkan isteri anda kekal cantik dan menawan sampai anda tak toleh pandang perempuan lain!. Bukannya Doktor ni! Hiss! Tapi dia bukan doktor. Nak tengok movie pandai-pandai lah korang rujuk yang lebih arif seperti Mr. Sebuah akhbar tempatan melaporkan, lelaki itu memberitahu polis, dia berang apabila pulang ke rumah dan mendapati isterinya berbual dengan lelaki lain di telefon. Mercun roket, aku sekadar tengok abang ipar aku main je sebab aku tak cukup konfiden untuk main mercun roket untuk lawan dengan kampung sebelah. Buat sendiri tak nak. Oh, childishnya aku. " Aku kata ok gak dalam hatiku aku terfikir emm mungkin aku nak ajak mereka main sekali lagi depan aku. Meja makan dah tak rupa meja. For those yang nak tengok list of training place for Provisional Registered. doktor Ain,doktor pompuan beb. Bila balik kerja, terus pasang video tu. lepas aje aku parked kete aku. Setakat nak ucap konek dan nonok tu biasalah terpacul dari mulut aku, tapi aku ni setakat berani cakap je. semalam amal tak sempat nak menaip untuk hari kelima punya sebab amal sibuk tengok drama ,,hehe,,drama sebenarnya saya isteri dia best sebab cerita dia kelakar. Dia happy, beli perfume. Jangan kedekut dengan isteri serta keperluan rumahtangga. Tak ada penyakit gatal pi cari penyakit. Seperti budak lelaki yang lain aku juga melancap dan juga tengok cerita lucah. kawan office aku sorang ni sangatlah garang dan kuat marah. Selagi boleh, jangan bebankan isteri dengan masalah. Klau boleh tolong mesti abang akan tolong tapi kalau tak leh nak wat macamana kan. Tak lupa perceraian disebabkan masalah ekonomi. SriKaNdi IsLaM * Muslimat Pondok Pasir Tumbuh * Bumi Allah * Mencari Redho Allah View my complete profile. Al-kisah, episod Clever Girl yang tak berapa nak Clever tu, aku dengan hubby dok sibuk menjawab soklan yang Si Alif Satar tu tanya. Farah tersenyum bahagia. Sekali tengok dia, terus tak pandang tempat lain. Jadi yang kuning langsat ni, susah. lepas tu dia orang kata alang-alang nak mengila jom semua orang buka seluar dan tayang kat aku. Cara nak baca whatsapp orang lain. aku pulak melayan je. So nak tengok lagi ke?. Pantang isteri datang bulan, dia 'makan luar'. Jatuh la imej aku sebagai mamat sopan kat situ. Selain lelaki itu, dia memang tak ada lelaki lain yang boleh dia jadikan calon suami. Biasanya buah zakar akan turun sendiri dalam masa bulan keenam hidupnya. Sampai rumah, tahu aku nampak apa? Kun faya kun, Allah nak tunjuk pada aku. Geram saja kadang-kadang tengok isteri walaupun kami dah 6 bulan kahwin appeared first on MFADHLY. Tapi kalau kamu sorang bagi senang kepada dia, mak bapak kamu tak boleh terima dia, dan mereka akan menyiksa jiwa raga dia nanti. " Lelaki itu hanya tersenyum sinis. Dia kata takut sapa2 yang suka kat dia,bukan kerana dia. Isteri aku pernah main dengan lelaki lain sebelum ini tapi aku tak dapat melihatnya sendiri. Kuat cemburu nie. ada pulak cemburu tahap kritikal sampai nak ikut. Sekejap marah, sekejap baik. Pembantu rumah tu ada kelaluan aneh kat rumah, untuk tahu kebenaran, dia letak CCTV kat bilik dia!. aku takut gak. Pantang isteri datang bulan, dia 'makan luar'. Baiklah, beginilah ya. Jangan main-main dengan media walaupun drama,ia sangat penting untuk tanamkan ideologi. Aku singgah kat kedai baju, saja nak tengok-tengok. Always forgive but. bersabda: "Janganlah seorang lelaki melihat aurat lelaki yang lain,dan janganlah wanita melihat aurat wanita yang lain. Kalau awak sakit nak mati nanti, siapa yang kena. Bukan nak cakap besar, tetapi dah lebih 10 orang lelaki yang cuba kenal, cuba berkawan dan nak rapat dengan aku but it's about feeling. “Tunggu kat dunia ni dah takde lelaki lain, baru saya kahwin dengan awak. nampak kemas baru orang suka kat kite kan. Orang rumah nak cuba. Isteri aku dengan jantan lain dalam rumah, anak kecik aku merengek sorang kt luar. Pada masa itu aku masih bersekolah di JB dalam tingkatan 5. Apa kurangnya aku nak dijadikan isteri dia? Ramai lelaki gila kan aku, tapi aku gilakan kau abang Budiman. So,orang macam ni memang perempuan takkan buat suami. Kaherah: Seorang lelaki Mesir membunuh isterinya kerana bercakap dengan lelaki lain menerusi telefon di rumah mereka di sini. Dulu, aku pernah berazam, masa tu umur aku baru 12 tahun yang aku takkan tergoda dengan mana-mana lelaki sehinggalah umur aku 23 tahun. Selepas selesai memandikan kucing² maka aku pun mandi jugak. tapi bukan senang aku nak dapat pacak dia. Lelaki ni nafsu dia lain macam sikit. Pagi pulak kena tengok muka isteri takde makeup, kadang perangai kentut dalam selimut. novel memang dah the best. Tapi yang tak oknya, bersanding tu hahh. Baru habis tengok hari Jumaat. Akhirnya buat keputusan bawa anak lari ke restoren. Bukan untuk diri sendiri. Biasalah lelaki pun kalau isteri-isteri mereka tak beri tahu, mana mereka akan perasaan bahawa pasangan mereka ini simpan rahsia kan? Wanita, adalah individu yang sangat misteri untuk kebanyakan lelaki di dunia. Hari tu, sebaik saja aku nampak bayang si Syed tu, terus aku mengurungkan diri kat bilik dapur. saya nak bertanya mengenai mengajak isteri menonton filem lucah untuk tujuan mempelajari tentang cara-cara melakukan seks. Setelah mendapatkan nasihat dari doktor, akhirnya mereka bersetuju untuk menggunakan kaedah "anak tumpang" atau kata lain, isterinya itu akan menggunakan benih lelaki lain utk mengandung. Bahaya Wanita cerita mengenai kehidupan lelaki dengan 3 isteri dan masih nak berkahwin lagi satu dan I rasa semua isteri dia hot. Kalau di hadapan orang lain dia akan diam saja, tapi bila berdua dengan Ain, bukan main lagi dia bergurau tau!. Pernah tau jadi kes. Dah ready ke? Dah sedia nak terima baik buruk dan air liur pagi?. Aku mula berjinak-jinak dengan seks semasa bercouple dengan kekasihku, waktu itu umurku 16 tahun. Ada lelaki yang suka melihat isteri memakai pakaian, bermula daripada pakaian dalam, coli dan bahagian-bahagian lain. Julie dah mula cerita2 pasal kekurangan badrul dari segi sex. Rupa2 nya aku terpancutkan mani mungkin sebab mimpi main dengan Ida tadi. Setengah jam kemudian kami sampai ke rumah. Tak salah kau mulakan dulu.